Opening project 't Veldje

Publicatiedatum: 30-09-2019

Op vrijdag 27 september 2019 is het project 't Veldje officieel geopend door burgemeester Houben. Genodigden waaronder, burgemeester en wethouders van voerendaal met hun ambtenaren, wethouders en ambtenaren van omringende gemeenten, de omwonenden, de HBV (huurdersbelangenvereniging Voerendaal), de huurders met vrienden en familie, de raad van commissarissen van woningstichting Voerendaal, medewerkers van Woningstichting Voerendaal en de bouwer BAM kregen na de officiele opening de gelegenheid om 3 verschillende types van de woningen te bezoeken. Hiervan is veel en dankbaar gebruik gemaakt.

We mogen terugkijken op een zeer geslaagd project hetgeen ook bleek uit de reacties van de genodigden welke niets dan lof uitgespraken over zowel de voortgang, de uitvoering maar vooral ook de kwaliteit.

Vanaf 13:00 uur op deze dag hadden alle (nieuwe) bewoners de sleutel van hun woning ontvangen en is het project ook officieel in gebruik genomen.